HEJ PÅ DIG

Här kan du läsa om färgglada prylar, inredning, loppisfynd, retrotyger mm, om mig och mitt liv helt enkelt. Jag hoppas att du ska finna min blogg intressant. Mvh /Sofia

söndag 6 juni 2010

HUSVAGNSSTYLING DEL 1: TOALETT


FÖRE: Toaletten i husvagnen var beige, överallt! Beiga väggar, beige handfat, beige golv och beige draperi (förutom toan då som är gul). Snyggt tycker vissa, trist tycker jag. Den övriga husvagnen är väldigt orange så därför beslutade jag att bryta den färgen i toan. Turkost, lila och brunt blev färgskalan.

Jag började med att sy ett nytt draperi under handfatet, av mitt favorittyg. Visst är det vackert? :)


EFTER: Jag hittade en supersöt retrobonad i rätt färgskala med ett par som pussas (lägg märke till fåglarna i trädet som gör detsamma, så gulligt!) En turkos tandborstmugg och en matchande liten handduk. Nu saknas bara 3 stora handdukar att hänga på väggen bakom toan.

KOSTNAD: Tyg 15 kr + 7:50 för ögleband, tandborstmugg 1 kr, handduk 5 kr, bonad 25 kr.
Lite drygt 50 kr för toaletten samt några timmars frustande vid symaskinen.
Fortsättning följer...

PROJEKT HUSVAGNSSTYLING


Här är den :) pärlan från -79 som redan fått smeknamnet "kondomen" av min bror med sambo. Anledningen är regnummret som börjar med KDM (Humor på hög nivå). Kondom eller inte, det är iaf en Adria 450 från 1979 i suveränt skick. Ingen dålig lukt och inga kantstötta trädetaljer, nedsuttna dynor eller solblekta tyger. Lite murriga färger och tomma skåpar, här ska retrostylas. Häng med! :)

DET VAR INTE IGÅR...


Nu var det väääldigt länge sedan jag skrev något, nytt jobb, resor och vintermörker har bidragit till dvalan. Nu är jag på G igen, vi har nämligen köpt husvagn, från 70-talet :) och DET är mitt nya stylingprojekt. Sommarloppisarna har startat och jag är sugen som aldrig förr, här är ett axplock från mina senaste fynd (det mesta till husvagnen). Nu kör vi!
Blog Widget by LinkWithin