HEJ PÅ DIG

Här kan du läsa om färgglada prylar, inredning, loppisfynd, retrotyger mm, om mig och mitt liv helt enkelt. Jag hoppas att du ska finna min blogg intressant. Mvh /Sofia

torsdag 27 augusti 2009

AUKTIONSFYND


I söndags var jag på en mindre gårdsauktion, jag var bla. på jakt efter en "ny" fåtölj till vardagsrummet. Gissa om jag hittade en? Fåtöljen på bilden blev min för en hundralapp och döm om damernas förvåning som efter vinsten frågade om jag skulle klä om den och jag svarade glatt: - Nä, tyget är ju underbart :) Jag köpte också två stolar med 70-tals tyg till sovrummet (25 kr/st) + en massa annat smått och gott som jag kanske visar er längre fram.

lördag 22 augusti 2009

RETROTYGER I MASSOR


Idag har jag och en kompis besökt en loppis igen och här ser ni lite av mina fynd, en massa retrotyger :). Betalade mellan 5-30 kr/st för dem, hittade två fina koppar för en tia tillsammans och två emaljerade kastruller med fyrklöver på för 10 kr/st. Allt som allt en riktigt bra loppisdag.

onsdag 19 augusti 2009

LOPPISFYND FÖR SAMMANLAGT 124 KR



Idag har jag fyndat igen, för hela 124 kr :). Trevliga färgglada saker för inga pengar alls, frågan är varför någon handlar nytt överhuvudtaget?

lördag 15 augusti 2009

LÖRDAGSLOPPISFYND


Imorse begav jag mig till Piteås stora loppis på Noliaområdet. Jag gick därifrån några hundralappar fattigare men en hel del prylar (och kläder) rikare. På bilden ser du en del av mina fynd, bla. en retrosnygg pannlapp med hjärtan som blev min för 5 kr, kanna 10 kr, de blå dukarna samt det bruna tyget 20 kr/st, en gammal krok för en tia samt 2 kuddöverdrag för 5 kr/st.

fredag 14 augusti 2009

LULETRIPP MED LOPPISFYND


Idag blev det en tripp till Luleå med en vännina, trevligt värre. Jag lyckades hitta några finfina saker. Bla. 6 kaffefat från Rörstrand BLAD för 5 kr/st, 2 tallrikar Rörstrand Beatrice 10 kr/st, 2 st idéböcker från 70-talet för 3 kr/st. Jag hittade några uddakoppar med trevlig design för 1 kr/st, turkosa tallrikar för 3 kr/st, en 70-tals duk för en tia samt lite annat smått och gott. Det blir att inleda helgen med spagetti och köttfärssås på turkosa tallrikar :)

onsdag 12 augusti 2009

UNDERBAR RETROKAPPA I SOVRUMMET


Visst är den snygg? Jag tycker den är helt UNDERBAR och idag har den äntligen hittat sin plats i vårt sovrum. Den införskaffades tidigare i sommar av en slump när vi var på väg hem från en minisemester i de Norska fjällen. Vi stannade i Arvidsjaur för att få något i magen och bara runt hörnet fanns en liten loppis som jag givetvis var tvungen att springa förbi. Gardinkappan (för övrigt i totalt nyskick, frågan är om den någonsin är använd) blev min för den enorma summan av 10 kr. Ett FYND med stora bokstäver om du frågar mig :)

ETT SMAKPROV FRÅN MIN DUK OCH TYGSAMLING


Då var jag igång :) har fotat lite av mina retrotyger som jag tycker är så fina. Hoppas du också ska gilla något i min kommande blogg.
Blog Widget by LinkWithin